Hopsis |

Suomen suurin pomppulinnamaa rantautuu Vaasan Botniahalliin tänä kesänä!

Hopsis pomppulinnamaa avoinna Botniahallissa arkisin, ma-pe klo. 11-17,  20.6 - 12.8.2022 (24.6 suljettu)
Sisäänpääsy Hopsikseen: 15€ / lapsi (päivälippu) Vanhemmat pääsevät veloituksetta maksavan lapsen kanssa.

Nyt Hopsis laajentaa toimintaansa Vaasan alueella, jotta alueen lapset sekä turistit saavat mahdollisuuden kokeilla pomppulinnoja tavallisuudesta poikkeavasti. Botniahallissa voimme panostaa uusiin aktiviteetteihin, esim. pomppulinnoihin joihin on integroitu interaktiivisia pelejä joilla voi kilpialla keskenään. Takaamme hauskan ja aktiivisen päivän koko perheelle säästä riippumatta! Hopsis leikkimaan kohderyhmä on 2-12 vuoden ikäiset lapset, ja laajalla toimintatarjonnallamme toivomme, että voimme tarjota jokaiselle jotakin.

Synttärit

Hopsis Botniahallissa on täydellinen paikka lastenjuhlien järjestämiseen! Voit myös vuokrata kabinetin (50 €:n hintaan) ja pitää kakkujuhlat (oma herkut mukaan) ennen pomppulinnamaahan menoa. Synttäriryhmiä pyydetään varaamaan aikaa etukäteen, jolloin voidaan myös järjestää normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, esim iltaisin klo.18-20.
Hinta. 15€ / lapsi

Polttarit

Uusi toimintatarjontamme sopii myös aikuisille. Miten olisi kokeilla sumopainia, gladiaattorikamppailu tai IPS valokisapeli polttareissa? Polttareista ja yritystapahtumista otetaan yhteyttä suoraan Hopsikseen.
Hinta: 15€ / osallistuja

Hopsis leikkimaassa henkilökunta on paikalla koko ajan auttamassa ja valvomassa että sääntöjä noudatetaan. Botniahllin kahvila on myös avoinna tarjoten mahdollisuuden janon sammuttamiseen tai kahvihetkeen pomppulinnaelämyksen jälkeen.

 

Hopsis jatkaa pomppulinnojen vuokraamista ja aktiviteettien tarjoamista eri tapahtumissa.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kuvia löydät kun klikkaat sivua Pomppulinnamme.

Hopsis i Ekenäs bollhall.