Hopsis |

Hopsis i Botniahallen – sommarens fartfylldaste nyhet!

Öppettider: må-fre kl. 11-17, 20.6-12.8.2022 (ej 24.6)
Inträde: 15€ / barn (dagsbiljett). Föräldrar går in gratis tillsammans betalande barn!

Hopsis sommarlekland intar Botniahallen i sommar! Vi riktar oss främst till barn i åldrarna 2-12 år och med vårt breda utbud av aktiviteter hoppas vi att det ska finnas någonting för alla.  Sommarleklandet kommer förhoppningsvis också att bli en kul programpunkt för barnfamiljer som besöker regionen. Oberoende väderlek garanterar vi en rolig och aktiv dag för hela familjen!

Botniahallen blir nu det perfekta stället att ordna barnkalas på! Man kan även hyra kabinettet (för 50€) och hålla tårtkalas (egen medhavd tårta) innan man intar hoppborgslandet.
Kalasgrupper ombedes boka tid innan och kan i vissa fall även hållas kvällstid 18-20.
Priset är 15€ / barn.

Det nya utbudet av aktiviteter lämpar sig även för vuxna, där vi kan ordna 5-kamp med olika grenar, t ex sumobrottning eller gladiatorduell på svensexan eller möhippan. Dessa grupper ombedes ta kontakt med Hopsis och boka tid innan.
Priset är 15€ / deltagare.

Hopsis sommarlekland har personal på plats som bistår med hjälp och övervakar att reglerna följs. Botniahallen kommer också att ha öppet kafeterian, om man vill ta en kopp kaffe eller släcka törsten när man har varit i hoppborgarna.

 

 

Hopsis kommer att fortsätta hyra ut hoppborgar och bidra med aktiviteter till olika evenemang, samtidigt som bungytrampolinen kommer att finnas på Vasa torg även denna sommar.

Hos oss kan du hyra innovativa och spännande hoppborgar till barnkalas och andra tillställningar.
Kontakta oss och begär offert! Bilder hittar du om du klickar på Våra hoppborgar.


Hopsis i Ekenäs bollhall.